Welke vloer past bij uw leefsituatie?

Welke vloer maakt wonen voor u het meest praktisch en comfortabel?

Het is niet alleen een sfeermaker in uw woning, het is ook belangrijk dat een vloer past bij hoe u leeft. Heeft u kinderen, huisdieren, woont u vrijstaand of heeft u rekening te houden met onderburen? In dit blog leest u waar u op moet letten in verschillende woonsituaties. Welke vloer past bij u?

Praktische vloer met (kleine) kinderen

Met kinderen krijgt uw vloer veel te verduren. Er wordt dagelijks op gespeeld, gestoeid en gemorst. Ouders met kleine kinderen weten hoe vaak ze de stofzuiger en de dweil moeten pakken. Een gladde vloer is daarom de meest onderhoudsvriendelijk keuze wanneer u kleine kinderen hebt. Pvc vloeren zijn bijvoorbeeld geluiddempend en zijn goed bestand tegen speelgoed dat door de kamer vliegt 😉

De geschikte vloer met onderburen

Heeft u onderburen? Dan is het wel zo fijn wanneer u zich geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast wanneer u bijvoorbeeld met eens stoel schuift. Vloerbedekking geeft niet alleen sfeer, maar voelt ook comfortabel en warm aan en is tevens isolerend. Vloerbedekking is er in heel veel verschillende uitvoeringen. Voor iedere smaak wat wils.

Huisdier-proof vloeren

Heerlijk die luie kat op de bank of uw trouwe viervoeter die staat te springen om naar buiten te gaan. U weet ook als geen ander dat huisdieren veel haar verliezen. Een gladde vloer maakt dat haren goed te zien zijn en u deze snel kunt opzuigen. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een smaakvolle tegelvloer, budget vriendelijke laminaatvloer of, voor nog meer comfort, een authentieke houten vloer met vloerverwarming!

De kurk-vloer, de perfecte vloer voor als u allergisch bent

Bent u allergisch? Dan is een kurkvloer een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke, comfortabele vloer. Kurkvloeren hebben een vuilafstotende toplaag waardoor u veel profijt zult hebben van de goede hygiënische waarde. Kurkvloeren zijn ook heel trendy in uitstraling, wat wil je nog meer?

De duurzame en ecologische vloer

Is duurzaamheid van grote waarde voor u? Kies dan voor een bamboevloer. Deze vloer is een goed alternatief voor de hardhoutenvloer en is tevens een echte eye-catcher in uw woning! Bamboevloeren gaan lang mee en zijn comfortabel in gebruik.

Voor ieder huishouden, de perfecte vloer
Na het lezen van deze blog weet u dat een geschikte vloer voor veel woongemak kan zorgen. Laat u daarom goed adviseren wanneer u op het punt staat een nieuwe vloer aan te schaffen. Bij HOME Woonconcepten bent u aan het juiste adres! Wij denken met u mee, nemen uw woonwensen en behoeften serieus en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel kunt genieten van de kwaliteitsvloer die bij u past!

Mail naar info@homewoonconcepten.nl of bel!

Showroom Zoetermeer
079 – 23 40 777
Van Leeuwenhoeklaan 8A
Zoetermeer

Showroom Waddinxveen
0182 – 23 99 99
Kanaaldijk 32B
Waddinxveen

Kantoor en Magazijn Boskoop
0172 – 25 50 02
Duitslandlaan 16
2391 PA Hazerswoude – Dorp