PVC vloer van Home woonconcepten
De perfecte vloer met vele voordelen!

Lekker wonen, dat doe je pas echt in een huis wat helemaal uw smaak is! Gaat u op zoek naar een nieuwe vloer dan is het belangrijk dat deze de perfecte uitstraling heeft, naadloos aansluit bij uw leefsituatie én vriendelijk is in onderhoud, voor jarenlang woonplezier! Bij Home Woonconcepten vindt u een ruime collectie PVC- en laminaatvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Onze vloerencollectie bevat PVC vloeren voor ieder budget en iedere leefsituatie.

PVC vloeren
Drie voordelen op een rij

Dat een vloer er mooi uit ziet is natuurlijk fantastisch, maar het is nog fijner wanneer uw PVC-vloer voor nóg meer wooncomfort zorgt. De voordelen van PVC-vloeren van Home Woonconcepten:

 • PVC-vloeren zijn erg geluiddempend. Hierdoor kunt u veel meer genieten van alle rust in huis. Rondrennende kinderen, hakken van schoenen, de hond die speelt met een bal. De PVC-vloer dempt deze geluiden. Wel zo prettig!
 • PVC-vloeren voelen comfortabel aan als u erop loopt. Hierdoor brengen ze meer gezelligheid in uw woning.
 • PVC-vloeren zijn robuust en duurzaam. Hierdoor gaan ze nog jaren mee en spaart u veel geld uit in de toekomst.

Onze service houdt niet op bij een deskundig vloeradvies en het leveren van hoogwaardige vloeren. Wij bieden van aankoop tot het leggen en het onderhoud uitstekende service. Voelt u zich vrij om bij de reviews te kijken hoe onze klanten hier over denken.

Image

De verschillende soorten PVC vloeren van Home Woonconcepten

In ons ruime aanbod PVC-vloeren vindt u gegarandeerd de vloer die volledig aansluit bij uw wensen. Onze ruime collectie PVC-vloeren bestaat uit vloeren in de meest uiteenlopende materialen, afmetingen, kleuren en afwerkingen. Uiteraard bevat deze ook vloeren voor bijzondere ruimtes en situaties. Zoals bijvoorbeeld PVC vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Een mooie vloer van uitstekende kwaliteit in ieder budget gaat u naar Home Woonconcepten in Waddinxveen of Zoetermeer!

Ons assortiment PVC vloeren:

 • PVC betonlook
 • PVC laminaat
 • PVC tegels
 • PVC visgraat
 • PVC lamel vloer
Image
Image
Image

PVC vloer kopen?
U bent van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen en Zoetermeer!

Een nieuwe PVC-vloer vindt u bij Home Woonconcepten. Met ruim 300 verschillende kleuren en ruim 2000 verschillende PVC-vloeren kan het niet anders dan dat uw perfecte vloer ertussen zit. Bespreek uw wensen met één van onze adviseurs of kom naar onze showroom. In de showroom kunt u met eigen ogen zien welke kwaliteit wij aanbieden.

Kom langs en laat u inspireren door onze ruime collectie PVC-vloeren. U bent welkom in onze showroom in Waddinxveen en Zoetermeer!

Image

Laatste nieuws, blogs en tips

Contact
Meer weten? Vul het formulier in, bezoek geheel vrijblijvend onze showroom of bel ons op 079-2340777 of 018 – 22 39 999  Geinteresseerd in:
  VloerenVloerverwarmingTrappenRenovaties