Last van allergieën? Niet met deze vloeren.

De juiste vloer verminderd uw allergieklachten.

Allergieën, als u of één van uw gezinsleden er last van heeft, kan dit een hele zorg zijn. Met name huisstofmijt en dierenharen kunnen leiden tot behoorlijke klachten. Uw woning moet een plek zijn waar u comfortabel en prettig woont. Natuurlijk hoort daarbij dat u zo min mogelijk last heeft van allergieën, want dit beïnvloed uw woonplezier.

Gelukkig zijn er vloeren die sterk bijdragen aan het verminderen van allergische klachten. Heeft u of één van uw gezinsleden last van allergieën? Lees dan zeker deze blog.

Kies een gladde vloer in je woning

Huisstofmijten, stof en haren weten zich uitstekend te nestelen in tapijten en vloerkleden. Ze zijn lastig te verwijderen met de stofzuiger doordat ze zich stevig vastklampen. Ook in laagpolig tapijt.

Kies dan ook bij een allergie altijd voor een gladde vloer. Ook voor de bekleding van uw nieuwe trap. Een gladde vloer is eenvoudig schoon te houden en stof en haren krijgen geen kans om zich te nestelen. Ideaal dus, als u last heeft van allergische klachten. Gladde vloeren zijn in veel varianten te krijgen.

Welke vloeren zijn geschikt bij allergische klachten?

Heeft u last van allergische klachten in huis vanwege stof, huisstofmijt of (honden- en katten)haren? dan doet u uzelf een groot plezier door te zorgen voor een gladde vloer door de hele woning. De keuze die u hebt is ruim!

  • Een prachtige laminaatvloer: eenvoudig schoon te houden, warm van look en vriendelijk van prijs
  • De tegelvloer is onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in veel dessins (ook houtlook!) en ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • PVC vloeren zijn al jaren een trend. Logisch, ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in veel variaties waardoor ze passen binnen elk interieur.
  • De kurkenvloer is terug van weggeweest. Een echte vloer voor liefhebbers. Eenvoudig schoon te houden en biedt geen kans aan vuil of stof om zich te hechten

Kortom, bent u op zoek naar een vloer die bijdraagt in het terugdringen van uw allergische klachten dan zult u zeker slagen!

Een nieuwe vloer uitzoeken is een feestje, maar soms ook best lastig. Er is zoveel keus en u dient met zoveel zaken rekening te houden. Zeker als u een vloer zoekt die u specifiek bijdraagt aan tegengaan van allergische klachten. Daarom staan onze vloerenkenners voor u klaar! Zij adviseren u graag en laten u graag alle mogelijkheden zien. En twijfelt u of de vloer waar u oog op gevallen is wel past in uw inrichting? Dan mag u best even de sample lenen om thuis in uw eigen omgeving te bekijken! Zo weten we zeker dat u bij ons de vloer vindt waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Speciaal rond corona kunt u ook onze roadshow boeken!

Mail naar  info@homewoonconcepten.nl  of bel naar 079 234 0777

Showroom Zoetermeer
079 – 23 40 777
Van Leeuwenhoeklaan 8A
Zoetermeer

Showroom Waddinxveen
0182 – 23 99 99
Kanaaldijk 32B
Waddinxveen

Kantoor en Magazijn Boskoop
0172 – 25 50 02
Duitslandlaan 16
2391 PA Hazerswoude – Dorp