Laminaat vloeren van Home Woonconcepten
De veelzijdige, bugetvriendelijke vloer!

Een nieuwe vloer uitzoeken kan nog weleens een hele uitdaging zijn. Maar daar houden wij van! Een vloer is ook niet zomaar iets, het is het belangrijkste meubel in uw woning! Een vloer bepaald voor een groot deel de uitstraling, warmte en sfeer van de leefruimte.

Gaat u op zoek naar een nieuwe vloer dan is het belangrijk dat deze de perfecte uitstraling heeft, naadloos aansluit bij uw leefsituatie én vriendelijk is in onderhoud. Bij Home woonconcepten vindt u een ruime collectie laminaat- en PVC-vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Onze vloerencollectie bevat laminaat vloeren voor ieder budget en iedere leefsituatie.

Laminaat vloeren
Drie voordelen op een rij

Dat de kleur van uw laminaatvloer helemaal past bij die nieuwe bank is natuurlijk geweldig. Maar wat zijn de bijkomende voordelen van een laminaatvloer?

 • Laminaat vloeren zijn perfect wanneer u last heeft van allergieën door bijvoorbeeld katten- of hondenhaar. Door het gladde oppervlak is laminaat goed en snel schoon te maken. Ideaal dus!
 • Laminaat vloeren zijn budget vriendelijk. Wilt u een prachtige vloer maar wilt u er liever niet te veel geld aan uitgeven? Dan krijgt u met laminaat veel woonplezier voor een vriendelijke prijs.
 • Laminaatvloeren zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Wilt u glad laminaat of juist een laminaat in hout of betonlook? Het is allemaal mogelijk bij Home Woonconcepten!

Onze vloerenkenners komen uw vloer uiteraard vakkundig inmeten en leggen. Twijfelt u over welke vloer het beste bij uw interieur past, dan kunt u altijd een vloerstaal lenen om thuis te bekijken. Want wij zijn pas tevreden als u uw ideale vloer heeft gevonden.

Image

De verschillende soorten laminaat vloeren van Home Woonconcepten

Laminaat vloeren zijn er in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Bent u op zoek naar een strak moderne uitstraling of juist meer landelijk? Bij Home Woonconcepten vindt u gegarandeerd de laminaat vloer die voldoet aan uw wensen. Uiteraard bevat deze ook vloeren voor bijzondere ruimtes en situaties. Zoals bijvoorbeeld laminaat vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Een mooie laminaat vloer van uitstekende kwaliteit in ieder budget gaat u naar Home Woonconcepten in Waddinxveen of Zoetermeer!

Ons assortiment laminaat vloeren:

 • Laminaat betonlook
 • Laminaat houtlook
 • Laminaat zonder nerf (strak)
 • Laminaat geschikt voor vloerverwarming

Laminaat vloer kopen?
U bent van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen en Zoetermeer!

Bent u op zoek naar een mooie, budgetvriendelijke vloer? Dan heeft Home Woonconcepten een ruim assortiment laminaat vloeren voor u om uit te kiezen. Naast laminaat verlopen wij ook PVC-vloeren. We begrijpen dat u zich eerst wilt oriënteren, misschien een adviesgesprek wilt of even rustig komt kijken in onze showroom. Geen enkel probleem!

Kom langs en laat u inspireren door onze ruime collectie laminaat vloeren. U bent welkom in onze showroom in Waddinxveen en Zoetermeer!

Image

Laatste nieuws, blogs en tips

Contact
Meer weten? Vul het formulier in, bezoek geheel vrijblijvend onze showroom of bel ons op 079-2340777 of 018 – 22 39 999  Geinteresseerd in:
  VloerenVloerverwarmingTrappenRenovaties